Massage(Endast kvinnor)

En skön stund med massage – bli piggare och friskare på köpet!

Idag är det många som jobbar framför datorer eller har ett annat arbete som medför en felaktig arbetsställning som i värsta fall kan leda till långvarig sjukskrivning. WAFUs massagebehandlingar frigör ansträngda muskler från spänningar samt förebygger stress, värk och belastningsskador. Massage verkar cirkulationsökande och är djupt avkopplande genom att beröringen stimulerar produktionen av det så kallade ”lugn och ro hormonet” – oxytocin. Att regelbundet gå på massage ökar din prestationsförmåga och är en investering i dig själv och din personal.

Avdragsgillt som friskvård
Kom ihåg att massage och kroppsbehandlingar nu är avdragsgilla som förebyggande friskvård hos företag. Besök oss i våra centrala lokaler i Skövde, vi rekommenderar regelbundna behandlingar för bästa resultat.

ÖPPET TIDER: Mån-Tors Kl 9- Kl17, Fre Kl9-12, Lör&Sön är stängt

DJUPGÅENDE RYGG MASSAGE  30MIN   600-Endast för kvinnor(utanför ordinarietider700-)

Behandlande men även avslappnande massage som går djup ner i musklerna för att släppa spänningar och syresätta .Perfekt för dig om du är spänd i rygg, nacke och axlar. Fokus på resultat.utförs inte vid graviditet.

ANSIKTSBEHANDLING & RYGGMASSAGE   75 MIN   1250-(utanför ordinarietider1350-)

En helt ljuvlig upplevelse för kropp och sinne. Aromlatisk djupverkande ryggmassage och ansiktsbehandling. Med rengöring, peeling, ansiktsmassage samt brynplockning.

Tänk på att:

– Behandlingen är till för att du ska njuta. Låt dig bli ompysslad och känn dig inte tvungen att bryta tystnaden. Vårt mål är att du ska trivas!

– Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen.

– Är du allergisk, äter du medicin, är du gravid? Det är viktigt att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning så att vi kan ge dig en skön behandling som passar just dig.

– Avbeställning av bokad tid måste ske senast kl.1200 dagen innan.Ej avbokad/försent avbokad behandlingstid debiteras fullt av priset och medför en faktureringsavgift på 45 kr. För att slippa debitering kan du själv hitta en ersättare till din bokade tid.

Tack för ert överseende!

Hitta till salongen, vi finns på Södra bergvägen 4, SKÖVDE. Boka tid på tel. 0768 566 627