Bokning och regler vid avbokning

Vi är ofta upptagna i behandling och kan tyvärr inte svara i telefonSkicka gärna SMS så återkommer vi så fort vi kan. Det snabbaste och mest effektiva sättet att boka tid hos oss är dock genom att nå oss på SMS.

 

SMS:A för att boka tid  : 0768-56 66 27  

SMS:A BOKA samt X/X (datum) behandling  t.ex brasiliansk vaxning .

 För att få en tid. Så återkommer vi med ledig tid.

ÖPPETTIDER 

MÅN-TORS 9:00-17:00

FRE 8:00-12:00

LÖR & SÖN  STÄNGT( Jag kommer anträffbar enbart via SMS)

Nu har vi Swish 

WAFU Hudvård
Södra bergvägen 4 (Parkering finns)
Skövde
Telefon:  0768 566 627
E-post: info@wafuhud.se
OBS! Bokning -SMS.  Vi har ej  Presentkort för behandling

Se karta.

Visa större karta

Meddela vid bokning om du är gravid ,om du äter medicin.

Bokning och regler vid avbokning

Vi tar ingen deposition vid bokningen utan litar på att du som kund respekterar och följer våra boknings regler samt att du som kund även lämnar korrekta personuppgifter. Det är viktigt för oss att alltid kunna nå dig vid behov.

Avbokning/ ombokning av tid skall göras senast kl12 dagen före. Utebliven ankomst utan avbokning, och avbokning med kort varsel innan den bokade tiden debiteras med 100%

 

Sena avbokningar

När du beställer en tid för behandling hos oss, så gör vi ett muntligt avtal. DU förbinder dig att komma till oss vid en i förväg överenskommen tid på din köpta behandling.

Vi förbinder oss då att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan.

Så länge DU inte avbeställer tiden tidigt dagen innan, så hinner vi inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig om du inte följer våra bokningsregler..

Ditt behandlingsbelopp är en del av vår inkomst; Löner, hyror, och alla rörelseutgifter skall betalas. Din bokade tid är en del av vår omsättning, när vi säljer en behandling eller en vara.

När vi reserverar en tid till dig så säger vi nej till någon annan. Därför är det så viktigt att respektera detta, och att reglerna följs.

Avbokar du så sent som samma dag blir det stora hål för oss med förlorad inkomst. Vi står då här med utgifter som bl a löner för planerad tid som fortfarande ska betalas ut.

För att slippa dessa förluster som gör det svårt för oss alla, så debiterar vi med upp till 100%. Ingen ifrågasätter detta om du skulle gå till läkare, tandläkare eller andra företag. Vi gör alltid vårat bästa för att det ska bli bra för våra kunder, så snälla hjälp oss att slippa dessa tråkiga och onödiga sista-minuten avbokningar.