Vaxning ( hårstråna ska vara ca. 6 mm långa)

Njut av känslan av slät hud. Hårborttagning för ansikte och kropp – Brasiliansk vaxning är vår specialitet. Efter flera behandlingar med vaxing minskas hårväxt.

Alla behandlingar utföras av fullständigt utbildade hudterapeut med internationell CIDESCO examen

 

 Vi använder oss av de bästa produkterna på marknaden och jobbar alltid för att du som kund skall bli nöjd och vilja återkomma. Jag har lång erfarenhet av vaxning och jag utför behandlingen på ett professionellt, noggrant och mycket hygieniskt sätt. Vi erbjuder även brasiliansk vaxning. Första gången håret ska vara ca 5 mm långt. Detta är för att man skall få med sig så mycket hår som möjligt.  Efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare. Detta är individuellt från person till person.

Vaxresultat blir bättre när vaxat några gånger efter varandra (utan att raka eller använda epileringsmaskin) så hinner stråna blir mjukare och växer inte ut lika fort mellan vaxningarna.

Efter vaxning gäller följande restriktioner under 24 timmar

  • Undvik sol eller annan värmebehandling
  • Undvik offentliga bad för att minska risken för infektioner i dina öppna hårsäckar
  • Låt det vaxande området vila från cremer,duschgel,osv

ÖPPET TIDER: Mån-Tors Kl 9- Kl17, Fre Kl9-12, Lör&Sön är stängt

BRASILIANSK VAXNING BASIC 630-(utanför ordinarie öppettider 730-)Intim fram,bak och bikinilinje,förr och efter behandlande produkter.Endast kvinnor,Ej under18år. Återbesök inom 4 veckor förra vaxningtillfället hos oss 500-,rabatten gäller ordinarie öppet tider.

BRASILIANSK VAXNING SUPER 730-( utanför ordinarietider830-)Skinkor,stuss,bikini,brasiliansk.Endast kvinnor,Ej under18år. Hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

BRASILIANSK VAXNING ÅTERBESÖK500-(rabatten gäller ordinarie öppet tider)Återbesök inom 4 veckor förra vaxningtillfället hos oss

VAXNING HELABEN 600-(utanför ordinarie öppet tider700-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING HELABEN & BIKINI-UTANFÖR TROSKANTEN 700-(utanför ordinarietider800-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING HALVA BEN 450-(utanför ordinarie öppettider550-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING HALVABEN & BIKINI-UTANFÖR TROSKANTEN 550-(utanför ordinarietider650-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING BIKINILINJE UTANFÖR TROSKANTEN 290-(utanför ordinarietider380-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING BIKINILINJE DJUPARE fr 390-(utanför ordinarietider fr490-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING RYGG ELLER BRÖST & AXLAR 450-(utanför ordinarie öppettider550-)

VAXNING ARM 430-(utanför ordinarietider530-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING ARMHÅLLA 250-(utanför ordinarietider350-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

VAXNING ÖVERLÄPP ELLER HAKA 200-(utanför ordinarietider300-) hårstråna ska vara ca. 6 mm långa.

 

INFÖR DIN BRASILIANSK VAXNING

För att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längdenpå det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 14 dagars utväxt efter rakning (3-4 veckor efter din senaste brasilianska vaxning.) Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle du gör brasiliansk vaxning. Vårt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt.  Gör du en brasiliansk vaxning regelbundet tröttas hårsäckarna ut och du får en glesare hårväxt och tunnare strån. Därmed gör det mindre ont än vid din första brasilianska vaxning. Vår rekommendation är att vaxa sig var 3: e till 4:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta. Om du däremot väntar längre med din brasilianska vaxning eller rakar emellan så hinner håren rota sig och smärtan och resultatet liknas som vid första tillfället.är här för din skull. Du behöver absolut inte vara nervös eller känna dig obekväm när du får din braslilianska vaxning. Vi tar hand om dig!

 

EFTER DIN BRASILIANSK VAXNING

Alla kan få reaktioner vid hårborttagning. Oavsett om det är rakning, kemisk borttagning av hår, brasiliansk vaxning, vaxning, trådning eller epilering så kan det bli en reaktion på den behandlade hudytan. Den vanligaste reaktionen är en lindrig rodnad som är snabbt övergående dvs. inom 72 timmar. Om kroppens immunförsvar är nedsatt av t.ex. tidigare sjukdom, medicinering, eller allergi kan det hända att huden reagerar negativt. Dessa reaktioner ter sig på olika sätt för alla och kanske inte alls. Efter din brasilianska vaxning kan det ibland uppstå något som ser ut som finnar. Det är hårsäcksirritationer och är helt ofarligt. Dessa visar sig vanligast efter din första brasilianska vaxning. Detta är också något som lägger sig inom 72 timmar. De kan också uppstå när håren börjar växa ut. Det är hår som har svårt att ta sig ut och växer därför inåt. Det du inte ska göra är att försöka klämma på dem, då det kan leda till infektioner eller inflammationer.

Om du har problem med inåtväxta hårstrån kan du använda HAIR PULLER-mot inåtväxta hårstrån. DEPIFLAX-hårväxthämmande mouse för känsliga områden som med fördel används efter alla typer av hårborttagning.  Den lugnar huden, verkar mjukgörande och minskar rodnad och hudirritationer omedelbart efter hårborttagning. Den har en silkesmjuk konsistens som passar alla hudtyper och verkar fuktighetsgivande. Idealisk att använda efter hårborttagning i ansiktet eller på kroppens mer känsliga områden, såsom armhålor och bikinilinje. De finns att köpa hos oss vid ditt besök.  Du kan även använda en skrubbhandske. Den största anledningen till inåtväxta hårstrån är att de har svårt att ta sig genom hudytan eftersom de blir tunnare och svagare vid regelbunden vaxning. Du bör undvika att sola, bada eller träna på minst 24 timmar efter din brasilianska vaxning och så länge du har rodnad. Du kan duscha, men endast med svalt vatten. Vi rekommenderar att använda babypuder tills rodnaden har lagt sig.

Alla har olika smärttröskel och förutsättningar. Om du gör en brasiliansk vaxning regelbundet kommer håret att bli tunnare och de kommer inte heller att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det inte gör lika ont som första gången. Om du däremot väntar längre eller rakar emellan en brasiliansk vaxning så hinner håren rota sig och smärtan och resultatet liknas som vid första tillfället.

EFTER VAXNING  – HUDTERAPEUTS VAL                                                                 

HÅRVÄXTHÄMMANDE MOUSE-DEPIFLAX– Vid vaxning påverkas både hårsäckerna och huden.En hel del döda hudceller följer också med. Man kan säga att vaxning är även en kraftig peeling.Det är mycket viktig att använda en bra avslutningsprodukt som återställer hudens balans efter vaxning.Utöver en kraftig hårväxthämmande effekt verkar den även lugnande,närande och fuktgivande. För bästa hårväxthämmande effekt rekommenderas daglig i 5-10dagar efter vaxning.

MOTINÅTVÄXTA HÅRSTRÅN-HAIR PULLER-Inåtväxta hårstrån är ganska vanlig problem. Det har inte endast med vaxning att göra.Även de som rakar sig kan få problem Hair puller är en effektiv produkt för hemma burk.Används efter 24timmer efter vaxning och används dagligen i 10-12dagar.fonnix efter produkt

Tänk på att:

– Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen.

– Avbeställning av bokad tid måste ske senast kl.1200 dagen innan.Ej avbokad/försent avbokad behandlingstid debiteras fullt av priset och medför en faktureringsavgift på 45 kr. För att slippa debitering kan du själv hitta en ersättare till din bokade tid.

Tack för ert överseende!