Ansiktsbehandling pHformula

start_phformula_3_20101026_1413498443_20130624_1958196209

ANSIKTSBEHANDLIBGAR MED pHformula – SKIN RESURFACING

SÅ NÄRA LÄKEMEDEL DU KAN KOMMA-UTAN RECEPT

pHformula är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Produkterna tillsammans med behandlingarna återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t.ex. för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud. Produkterna har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister som önskar de mest avancerade och effektiva behandlingsmöjligheterna. pHformula är en vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden.

  Alla behandlingar utförs som kurer eller som enstaka behandlingar för att underhålla en frisk och sund hud. För optimal förbättring av din hud rekommenderar vi på Wafu hudvård en kur på 4-6 behandlingar med en veckas mellanrum. Under tiden man går på en behandlingskur  behöver man även använda pH formulas produkter hemma.

ÖPPET TIDER: Mån-Tors Kl 9- Kl17, Fre Kl9-12, Lör&Sön är stängt

pHformula  V.T.A.C RESURFACING -BOOST FÖR ÖKAD LYSTER 650-(utanför ordinarietider750-)

Rekommenderas till dig som har en solskadad/fotoskadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Behandlar effektivt tidiga tecken på åldrande i huden. Perfekt sommarbehandling och under graviditet/amning då ovan nämnda resurfacingbehandlingar ej genomförs. Stimulerar collagenproduktionen och cellförnyelsen, antioxidanta egenskaper ökar hudens förmåga att läka mot UV-strålning. Bidrar till unik återfuktning  samt ökat skydd .Aktiva ingredienser: L-ascorbinsyra, Hyaluronicsyra, Retinol samt PH-DVC (pHformulas unika leveranssystem)

 ——————————————————————————————————–

Upplev  Skin resurfacing ansiktsbehandling!

Det är med denna typen av behandling du får de verkligt fina resultaten!

Behandlingen är upplaggd ungefär som en klassisk ansiktsbehandling men går inte att i närheten jämföras med en sådan. Hos pHformula  uppnår vi behandlingsresultat som inte är möjliga att uppnå med traditionella hudvårdsprodukter, om än de är av bästa kvallite och högsta koncentration av aktiva ingredienser. Det är en kraftfull behandling och du ”känner av” aktiviteten i produkterna på ett ibland intensivt sätt men ändå oerhört härligt eftersom man vet att ”det händer något” i huden. Behandlingen innehåller förutom alla moment med pHformulas unika produkter .Ingår brynformning . Rekommenderas             hela året.graviditet,eller amning.

pHformula UPPFRÄSCHANDE S.O.F.T RESURFACING  &

I.N.S.T.A.N.T.MASK ANSIKTSBEHANDLING MED V.T.A.C 900-

/ MED EXTRAKTION 1100- (utanför ordinarietider 1000-/1100-)

Helt suverän behandling med omedelbara behandlingsresultat där huden verkligen blir förfinad i textur, elasticitet, fuktbalans och lyster, riktig ”askunge” behandling.Behandlingen inleds med enzympeeling-rengöring samt mild men effektiv skin resurfacing för exfoliering och cellförnyelse varpå fina linjer och rynkor reduceras.Behandlingen har en föryngrande effekt samt absorberar orenheter utan att negativ påverka den naturliga sebumnivån. I.N.S.T.A.N.T.mask ger huden en omedelbar lyster och klarhet. Den ger mild ”resurfacing” och huden upplevs mjukare,smidigare, och jämnare i hudtonen. Samtidigt har masken en upptreamande effekt på hudstrukturen och minskar porstorlek. Därefter ”radiance release” med L-ascorbinsyra (vit-C) retinol och hyaluronsyra för djupgående behandling av collagenproduktion, stimulera cellförnyelsen, bekämpa fria-radikaler och fotoskador samt öka läkeprocessen i huden.Rekommemderas hela året, gravid eller amning.Kräver inget hembehandlingsprogram.

Tänk på att:

– Behandlingen är till för att du ska njuta. Låt dig bli ompysslad och känn dig inte tvungen att bryta tystnaden. Vårt mål är att du ska trivas!

– Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen.

– Är du allergisk, äter du medicin, är du gravid? Det är viktigt att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning så att vi kan ge dig en skön behandling som passar just dig.

– Avbeställning av bokad tid måste ske senast kl.1200 dagen innan.Ej avbokad/försent avbokad behandlingstid debiteras fullt av priset och medför en faktureringsavgift på 45 kr. För att slippa debitering kan du själv hitta en ersättare till din bokade tid. Tack för ert överseende!

Hitta till salongen, vi finns på Södra bergvägen 4, SKÖVDE. Boka tid på tel. 0768 566 627