MARS

MÅNADSERBJUDANDE-ANSIKTE

Day Moist Pre W650

Miljöbelastad hud i Fokus!

Nimue day – En multifunktionell dagkräm med återbalanserande, reparerande, skyddande och föryngrande egenskaper. Den innehåller bl a 0,5% AHA, lakto-komplex som balanserar talgkörtelfunktion, aloe vera, atea tree olja och geraniumolja.
Moisturiser plus – En nattkräm med föryngrande, återfuktande och anti-oxidanta egenskaper. Den innehåller 5% Amfoteriskt AHA, Inkapslat A, C. och E-vitamin, LMW, hyaluironsyra och lipo komplex.
Pre & post serum – en lättabsorberad emulsion utvecklad för att öka effektiviteten och leveransen av aktiva ingredienser i försäljningsprodukter genom att effektivt reparera hudbarriären. Transepidermal fuktförlust regleras med stegvis förbättring i hudbarriärens välmående. Applicera alltid pre & post serum först och därefter booster, active lotion/gel eller kräm.

Vid köp av Nimue day och Moisturiser plus medföljer Pre & post serum utan extra kostnad.

Paketpris: 1.356:- (normalpris: 1.684:-)