FEBRARI

BRASILIANSK VAXNING-BEACH 2017!! 495- (ORD550-)

 Erbjudande gäller tills 28/2 ,kl 9.00-12:00 mån-fredagar 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMS:A 0768- 56 66 27SMS:A BOKA samt X/X (datum) behandling  t.ex brasiliansk vaxning till 0768 56 66 27. För att få en tid. Så återkommer vi med ledig tid (Fullbokat 10,13,14/2  , Efter kl16 är fullbokat tills 1/3)

 

 

FTER DIN VAXNING – HÅRVÄXTHÄMMANDE MOUSE                                                      

HÅRVÄXTHÄMMANDE MOUSE-DEPIFLAX– Vid vaxning påverkas både hårsäckerna och huden.En hel del döda hudceller följer också med. Man kan säga att vaxning är även en kraftig peeling.Det är mycket viktig att använda en bra avslutningsprodukt som återställer hudens balans efter vaxning.Utöver en kraftig hårväxthämmande effekt verkar den även lugnande,närande och fuktgivande. För bästa hårväxthämmande effekt rekommenderas daglig i 5-10dagar efter vaxning.

img_1910

INGROWN SOLUTION-ETT ”MUST” EFTER VAXNING,RAKNING,LASER! Med salicylsyra, mjölksyra, allantonin och arnica Ett milt, exfolierende serum som behandlar och förhindrar inåtväxande hårstrån och röda prickar. Ett måste efter vaxning, rakning, elektrolys och hårborttagningskrämer. Spreja direkt på huden efter vaxning, svider inte. Kan användas varje dag efter duschen.

 

INFÖR OCH EFTER VAXNING

  • Givetvis är du av hygienska skäl nyduschad när du kommer till salongen.Första gången håret ska vara minst 8 mm långt.
  • Undvik sol eller annan värmebehandling innan och efter vaxning
  • Undvik kraftig träning direktefter vaxning
  • Undvik offentliga bad för att minska risken för infektioner i dina öppna hårsäckar
  • Låt det vaxande området vila från cremer,duschgel,osv
  • Huden behöver vila minst ett dygn,Klä dig  i kläder som inte sitter tajt

Vaxresultat blir bättre när vaxat några gånger efter varandra (utan att raka eller använda epileringsmaskin) så hinner stråna blir mjukare och växer inte ut lika fort mellan vaxningarna.

 

 

MÅNADSERBJUDANDE-ANSIKTE

Day Moist Pre W650

Miljöbelastad hud i Fokus!

Nimue day – En multifunktionell dagkräm med återbalanserande, reparerande, skyddande och föryngrande egenskaper. Den innehåller bl a 0,5% AHA, lakto-komplex som balanserar talgkörtelfunktion, aloe vera, atea tree olja och geraniumolja.
Moisturiser plus – En nattkräm med föryngrande, återfuktande och anti-oxidanta egenskaper. Den innehåller 5% Amfoteriskt AHA, Inkapslat A, C. och E-vitamin, LMW, hyaluironsyra och lipo komplex.
Pre & post serum – en lättabsorberad emulsion utvecklad för att öka effektiviteten och leveransen av aktiva ingredienser i försäljningsprodukter genom att effektivt reparera hudbarriären. Transepidermal fuktförlust regleras med stegvis förbättring i hudbarriärens välmående. Applicera alltid pre & post serum först och därefter booster, active lotion/gel eller kräm.

Vid köp av Nimue day och Moisturiser plus medföljer Pre & post serum utan extra kostnad.

Paketpris: 1.356:- (normalpris: 1.684:-)