DECEMBER

En riktig hudhjälte – Pre & Post Serum från Nimue

Gör som bloggare Jessica Blockstöms  !  Boka Wafu hour ansiktsbehandling och använd hem Pre&Post Serum KIT från Nimue. Då erhåller 15% rabatt på Pre&Post Serum KIT från Nimue.

nimue pre post serumOm inte jag hade min ständiga följeslagare Pre & Post Serum från Nimue så tror jag att min hy hade gått helt bananas. Speciellt den här tiden på året, då det förutom temperaturväxlingar även är SBCA-tider. Det betyder testning av ett hundratal produkter i rollen som jurymedlem i Swedish Beauty & Cosmetic Awards. Pre & Post Serum är konstanten i rutinen, den som håller huden i handen när jag plötsligt byter från en rengöring med aha till en annan med c-vitamin, lägger till ett nattserum med väldigt aktiva ingredienser eller gör en seriöst stark syrapeeling. Jag misstänker dessutom att det är Pre & Post som stärkt min barriär så pass att jag nästan aldrig får några rodnader längre, trots intensivt stressiga perioder och rödvinsmiddagar. Sådant som tidigare alltid lämnade spår av rodnad och hetta, speciellt runt näsan. Det är just för att förbereda huden inför behandlingar och lugna den efteråt som denna lilla goding är framtagen. Det fina är att den fungerar med alla märken och alla typer av produkter, inte bara Nimues. En riktigt go hjälte att luta sig mot alltså – morgon och kväll, året runt.