FEBRUARI

Winter_kit_Critical_care_kit

MD Formulations Critical Care Winter Care Kit

795kr(värde 1015 kr)
Erbjudande! Just nu betalar du endast för Critical Care Shielding Creme och får resestorlekar av Facial Cleanser och Face & Body Scrub på köpet! Critical Care Shielding Creme, den ultimata cremen för känslig och reaktiv hud, skyddar huden mot yttre påfrestningar och lugnar rodnader och irritationer. Rengöringen Facial Cleanser passar alla hudtyper och rengör på djupet medan peelingen Face & Body Scrub ger en slät och förnyad hud.
MD Formulations Critical Care Winter Care Kit innehåller:Critical Care Shielding Cream – En oumbärlig SOS-creme för den känsliga huden i kallt klimat, men är också idealisk som skyddande förstärkning eller dagcreme för alla som ska ut i kallt väder. Cremen har en rik konsistens som omedelbart minimerar rodnader och lugnar känslig och irriterad hud. Vid daglig användning stärks hudens naturliga skyddsbarriär som bland annat håller kvar fukten i huden och skyddar mot miljöpåfrestningar. Cremen skyddar, återfuktar och påskyndar läkningsprocessen i huden. Huden blir lugnare, mjukare och får ökad motståndskraft. Fri från parfym och färgämnen. Kan användas både morgon och kväll. Applicera på rengjord hud över ansikte och hals genom att varsamt smörja in en liten mängd. Kombinera gärna med andra Critical Care-produkter för bästa resultat. Använd vid behov valfri Moisture Defense Antioxidant-produkt ovanpå och använd alltid UV-skydd. 30 ml (ordinarie storlek).Facial Cleanser – En mjuk och lätt löddrande rengöringscreme som effektivt avlägsnar orenheter, makeup och talgöverskott. Glykolsyra exfolierar skonsamt bort döda hudceller, återfuktar huden och förbereder för efterkommande, behandlande produkter. Rengöringen är enkel att använda och verkar behandlande med AHA-syror. Formulan är fett- och parfymfri, icke-komedogen samt dermatologiskt testad. Innehåller 12% glykolsyra och är pH-balanserad (pH 3,8). Huden blir mjukare, smidigare och får en friskare lyster. Används morgon och kväll. Massera in en liten mängd på torr hud över ansikte och hals. Fukta fingertopparna och massera lite till, och skölj sedan av noggrant. För en mildare rengöring, blanda med lite vatten innan applicering. 60 ml (resestorlek).

Face & Body Scrub – Peeling för ansikte och kropp som både rengör huden och avlägsnar döda hudceller effektivt. Innehåller runda peelingkorn och glykolsyra vilket ger en dubbel-peelande effekt. Huden blir slät och babymjuk samt får en frisk lyster. 15% glykolsyra, pH-balanserad (3,8). Massera mjukt in en liten mängd på torr hud tills det känns torrt på huden. Tillsätt vatten, löddra upp och skölj av noggrant. Används 1-2 ggr/vecka. 60 ml (resestorlek).
Obs! Det är vanligt att det kan ”pirra” och ”sticka” lite i huden när du använder produkter med AHA-syror. Detta är helt ofarligt och visar på att produkten jobbar aktivt på huden. Tänk på att skydda huden med solskydd när du använder AHA-produkter då huden blir solkänslig.